Administration

Northern’s administration er placeret i Food Innovation House | Lysholt Allé 3, 2 | DK-7100 Vejle
Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt humør og plads til store armbevægelser. Nøgleord som gensidig tillid, arbejdsflid, ordholdenhed og win-win situationer præger vores hverdag.
Alle i vores dygtige team løber eller dyrker motion 30 minutter hver dag i arbejdstiden for altid at være klar til de ventende udfordringer.

Klik for salgsteam

Kim Madsen
Adm. Direktør

kma@northern.dk

+45 22 60 79 90

kma@northern.dk
Jørgen Nielsen
Business Developement

& EJER

jnn@northern.dk

+45 40 28 28 71

jnn@northern.dk
Per Pedersen
økonomichef

ppe@northern.dk

+45 60 29 72 78

ppe@northern.dk
Birgitte Jespersen
Økonomiassistent

bje@northern.dk

+45 76 25 00 08

bje@northern.dk
Bodil Krogsgaard Vibjerg
Salg og marketingkoordinator

bkv@northern.dk

+45 27 12 75 55

bkv@northern.dk
Thyra Wittrup Nielsen
Projektkoordinator

twn@northern.dk

+45 21 46 05 54

twn@northern.dk

SAMMEN KAN VI SKABE VÆKST
Lokal og global: Vi er din lokale leverandør af frugt og grøntsager – i hele Europa. Vi har et stærkt fundament i Skandinavien og på de europæiske markeder. Vi er det professionelle link i mellem producenter og detailkæder i Europa. Viden, mange års samhandel med detailkæder og godkendt leverandør til de største kæder i Europa er nøglen til vores succes.

Kompromisløs kvalitet. Vi deltager i hele processen fra mark til butikshylde og er erfarne hele vejen fra innovationsprocessen, via mærknings-lovgivning og til logistikken. Vi er iværksættere med en agil ledelse der holder øje og tilpasser forbrugernes og detailmarkedernes stigende krav.

Innovation, der virker. Northern har kontorer i Danmark, Spanien og Italien (fra sensommeren 2018). Hovedkontoret er beliggende i ‘Food Innovation House’, hvor vi leger med trends, emballage, smag, sikkerhed, bæredygtighed og sundhed – i tæt samarbejde med producenter og detailhandlere.

Specialister i økologi. Vi er nørder 365 dage i året.

Vi vil skabe vækst i din virksomhed. Vi sælger frugt og grøntsager sammen med løsninger, der skaber værdi på bundlinjen for såvel producenter samt detailkæder. Din succes er vores succes.

Lad os skabe vækst sammen!