Northern hjælper danske producenter til udlandet

Northern hjælper danske producenter til udlandet

NORTHERN HJÆLPER DANSKE PRODUCENTER TIL UDLANDET
Efter mange år som eksportør af danske grøntsager bruger Northern sit internationale netværk af kunder til at hjælpe flere danske fødevareproducenter i gang med eksport.
Northern har ti års erfaring med eksport til det meste af Europa. Det har vi givet andre virksomheder mulighed for at nyde godt af. I dag består vi af moderselskabet Northern A/S med tre business units Northern Greens A/S, Northern Food A/S og Northern Organic A/S under sig.

– Vi er listet ved mange europæiske kæder. Og vi vil gerne udnytte vores netværk og kompetencer til at hjælpe (økologiske) producenter ind på eksportmarkedet, siger Jørgen Nielsen.
Vi ser et kæmpe uforløst potentiale hos mange fødevareproducenter, som kæmper med at markedsføre deres produkter i udlandet. Jørgen Nielsen ved af erfaring, at eksportarbejde kan være en meget tålmodighedskrævende disciplin. Vi deltog således i ikke færre end 69 møder med Edeka i Tyskland, før der blev skrevet under på den første kontrakt.

Flyttet i nye rammer i Vejle
I skrivende stund er vi 17 ansatte, med hovedkontor i Food Innovation House i Vejle samt lokale kontorer i hhv. Spanien og Italien. Ud over et stort netværk har Northern her adgang til et sensorik-rum, testkøkken og -bageri, så det bliver muligt for producenterne at tilpasse deres produkter til det enkelte marked. Men i første omgang handler det om at få opbygget en ny organisation omkring de nye aktiviteter, og pt. udvikler vi organisationen kraftigt primært gennem nye resourcer.

linkedinmail


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *