OM OS

TAK – fordi du vil vide mere om os…  Kort fortalt, så er alt, hvad vi gør, baseret på vores kærlighed til fødevare.

Lokal og global: Vi er din lokale leverandør af frugt og grøntsager – i hele Europa. Vi har et stærkt fundament i Skandinavien og på de europæiske markeder. Vi er det professionelle link i mellem producenter og detailkæder i Europa. Viden, mangeårs samhandel med detail-kæder og godkendt leverandør til de største kæder i Europa er nøglen til vores succes.

Kompromisløs kvalitet. Vi deltager i hele processen fra mark til butikshylde og er erfarne hele vejen fra innovationsprocessen, via mærknings-lovgivningen og med logistikken. Vi er iværksættere med en agil ledelse, der holder øje og tilpasser forbrugernes og detailmarkedernes stigende krav.

Innovation, der virker. Northern har kontorer i Danmark, Spanien og Italien. Hovedkontoret ligger i ‘Food Innovation House’ i Vejle, hvor vi leger med trends, emballage, smag, sikkerhed, bæredygtighed og sundhed – i tæt samarbejde med producenter og detailhandlere.

Specialister i økologi. Vi er nørder 365 dage i året.

Vi vil skabe vækst i din virksomhed. Vi sælger frugt og grøntsager sammen med løsninger, der skaber værdi på bundlinjen for såvel producenter samt detailkæder. Din succes er vores succes.

Lad os skabe vækst sammen!

Kontakt:  Northern
Food Innovation House
Lysholt Allé 3, 2 | DK-7100 Vejle
T +45 7625 0008
M info@northern.dk

Kontakt Administration
Kontakt Salgsteamet

Find os i FOOD INNOVATION HOUSE – fødevarernes legeplads, se film fra åbnings-dagen her: